Fredagslunch på Kulturpunkten

Område: Bromölla
Arena/Plats: Kulturpunkten
Kategori: Evenemang
Datum: Fredag 11 okt 2019

Molekylär gastronomi - eller vad som händer i köket när vi lagar mat

Per-Olof Hegg är docent i Mejeriteknologi vid Lunds universitet. Den tekniska kocken gästar Kulturpunkten och berättar om hur man räddar en bearnaisesås, hur man tillagar det perfekta köttet och hur man kokar ett ägg med hård gula och lös vita.Varför passar rysk kaviar och vit choklad så bra ihop och kan man äta och banta på samma gång.

Fredag 11 oktober kl 12–12.45, Kulturpunkten
Fri entré. 50 kr om du vill äta lunch (baguette inkl. vatten och kaffe).
Anmäl till Kulturpunkten senast 7 oktober om du vill äta.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
11 Okt
Fredag 11 okt 2019 12:00 - 12:45 Kulturpunkten

Kontaktinformation

Arrangör
Bromölla kommun

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Skånes officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Varför boka med oss?

  • Officiella bokningssajten
  • Bästa-pris-garanti
  • Störst utbud
  • Säker betalning online
  • Inga bokningsavgifter