Hedwig and the angry inch

Område: Bromölla
Arena/Plats: Humlescenen
Kategori: Evenemang
Datum: Lördag 14 mar 2020

Föreställning

Inte kvinna. Inte man. Inte accepterad. Det kan tyckas självklart att alla människor ska ha rätt att få vara den hen är och vill vara. För Hedwig är inte livet så enkelt. Transsexuella rockstjärnan Hedwig, född som Hans i kalla krigets Östberlin, längtar till väst och genomgår en misslyckad könskorrigering. Med musik inspirerad av artister som David Bowie, Debbie Harry, Iggy Pop, Lou Reed och 70-talets androgyna glamrockscen och den tidiga punken, delar Hedwig avskalat med sig av sin fängslande och brutala
livshistoria. Rockmusikalen Hedwig and the Angry Inch är en stor kärleksberättelse. Den har gått från att vara kult till att vinna fyra Tony Awards på Broadway. Den är inte bara en häftig musikal, utan också en fantastisk livshistoria som handlar om identitet, kön och kärlek.

Roller; Hedwig: Lindy Larsson, Yitzak: Mari Götesdotter, The Angry Inch; Kapellmästare på piano: Oscar Johansson, Gitarr: Mikael Gökinan, Bas: Lazlo Dancs, Batterist: Amanda Savbrant.

Lördagen 14 mars kl 19–21, Humlescenen
Entré: 200 kr, scenpass 150 kr, t.o.m. 19 år gratis. Biljetter säljs på Kulturpunkten, www.bromolla.riksteatern.se samt vid entrén.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
14 Mar
Lördag 14 mar 2020 19:00 - 21:00 Humlescenen

Kontaktinformation

Arrangör
Bromölla musik- och teaterförening

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Skånes officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Varför boka med oss?

  • Officiella bokningssajten
  • Bästa-pris-garanti
  • Störst utbud
  • Säker betalning online
  • Inga bokningsavgifter
Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5616.cbischannel-306.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails