Nü Fiona

Område: Bromölla
Arena/Plats: Humlescenen
Kategori: Evenemang
Datum: Fredag 1 okt 2021

Bromölla Musik- och teaterförening

Nü Fionas sound sträcker sig från kaffe och tjära utspillt över en gammal folksångsvinyl till en drömskt svävande finstämdhet, någonstans i den djupa delen av indie/folkpop. Med sång, gitarr, fiol, kontrabas och trummor skapar kvartetten en intim atmosfär där personliga men samtidigt allmängiltiga texter lockar tanken medans kroppen låts röja till musikens språk. Den musikaliska autodidakta låtskrivaren, gitarristen och sångerskan Izabelle Norén har ett uttryck som inte liknar något annat, då det är ett resultat av hennes liv som gatumusikant och vagabond. Tillsammans med Malte Zeberg - kontrabas, Jonathan Kabell - trummor och Tulda Nielsen - fiol och sång bildar de gruppen Nü Fiona.

Fredag 1 oktober kl 19, Humlescenen
Entré: 150 kr, scenpass 100 kr, ungdom t o m 19 år gratis. Biljetter säljs på
Kulturpunkten och www.bromolla.riksteatern.se.

CORONA-INFORMATION!
Kulturpunkten följer utvecklingen av pandemin med rådande restriktioner och rekommendationer, samt vidtar nödvändiga åtgärder för att kunna genomföra planerade arrangemang. Håll dig uppdaterad via Kulturpunktens Facebook och kommunens webbsida kring vad som gäller. OBS! Arrangemang kan komma att ställas in eller skjutas fram med kort varsel.

Du är alltid välkommen att höra av dig om du har frågor eller funderingar. Vänd dig till respektive arrangör för information kring de arrangemang som inte arrangeras av Bromölla kommun.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
1 Okt
Fredag 1 okt 2021 19:00 - 21:00 Humlescenen

Kontaktinformation

Arrangör
Bromölla Musik- och teaterförening och Musikriket

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Skånes officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Varför boka med oss?

  • Officiella bokningssajten
  • Bästa-pris-garanti
  • Störst utbud
  • Säker betalning online
  • Inga bokningsavgifter
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5616.cbischannel-306.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails