Lunchföreläsning

Område: Bromölla
Arena/Plats: Kulturpunkten
Kategori: Evenemang
Datum: Torsdag 11 nov 2021

Teresa Holmberg från Ifö Center

Teresa Holmberg är konstnär samt initiativtagare till Ifö Center och Scanisaurusprojektet. Hur hamnade Europas största stengodsfontän i lilla Bromölla? ”Scanisaurus”, eller som den kallas i folkmun, ”Ödlefontänen” är Gunnar Nylunds absoluta paradverk. 2021 fyller den 50 år. I sin föreläsning kommer Teresa Holmberg att berätta om konstnären bakom Bromöllas stolthet, men framför allt om hur det här annorlunda konstverket skapades och det enorma arbete som ligger bakom. Föreläsningen avslutas med frågestund.

Torsdag 11 november kl 12, Kulturpunkten
Fri entré. 50 kr om du vill äta lunch (baguette inkl. vatten och kaffe).
Anmäl till Kulturpunkten senast 4 november om du vill äta.

CORONA-INFORMATION!
Kulturpunkten följer utvecklingen av pandemin med rådande restriktioner och rekommendationer, samt vidtar nödvändiga åtgärder för att kunna genomföra planerade arrangemang. Håll dig uppdaterad via Kulturpunktens Facebook och kommunens webbsida kring vad som gäller. OBS! Arrangemang kan komma att ställas in eller skjutas fram med kort varsel.

Du är alltid välkommen att höra av dig om du har frågor eller funderingar. Vänd dig till respektive arrangör för information kring de arrangemang som inte arrangeras av Bromölla kommun.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
11 Nov
Torsdag 11 nov 2021 12:00 - 12:45 Kulturpunkten

Kontaktinformation

Arrangör
Bromölla kommun, ABF och Ifö Center

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Skånes officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Varför boka med oss?

  • Officiella bokningssajten
  • Bästa-pris-garanti
  • Störst utbud
  • Säker betalning online
  • Inga bokningsavgifter
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5616.cbischannel-306.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails