Föreläsning

Område: Bromölla
Arena/Plats: Kulturpunkten
Kategori: Evenemang
Datum: Torsdag 18 nov 2021

Lena M Fredriksson - På västbanken intet nytt?

Efter att som journalist och fotograf ha rest runt ett flertal gånger på Västbanken har Lena gett ut en bok som tar upp hur det är att leva under långvarig ockupation. Det hon vill fokusera på är människorna och deras vardag, vad ockupationen för med sig i form av svårigheter och annat,
men också glädjeämnen som bröllop, dans och barn. Det är denna helhet hon berättar om samtidigt som hon visar bilder, både sådana som är med i boken och andra.

Torsdag 18 november kl 18.30, Kulturpunkten
Entré: 60 kr. Biljetter säljs på Kulturpunkten.

CORONA-INFORMATION!
Kulturpunkten följer utvecklingen av pandemin med rådande restriktioner och rekommendationer, samt vidtar nödvändiga åtgärder för att kunna genomföra planerade arrangemang. Håll dig uppdaterad via Kulturpunktens Facebook och kommunens webbsida kring vad som gäller. OBS! Arrangemang kan komma att ställas in eller skjutas fram med kort varsel.

Du är alltid välkommen att höra av dig om du har frågor eller funderingar. Vänd dig till respektive arrangör för information kring de arrangemang som inte arrangeras av Bromölla kommun.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
18 Nov
Torsdag 18 nov 2021 18:30 - 20:30 Kulturpunkten

Kontaktinformation

Arrangör
Bromölla kommun och ABF

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Skånes officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Varför boka med oss?

  • Officiella bokningssajten
  • Bästa-pris-garanti
  • Störst utbud
  • Säker betalning online
  • Inga bokningsavgifter
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5616.cbischannel-306.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails