Krumelurteater

Område: Bromölla
Arena/Plats: Kulturpunkten
Kategori: Evenemang
Datum: Söndag 26 sep 2021

Motsatser - Embla dans och teater

En ösig föreställning där vägen är viktigare än målet! På ett lekfullt och humoristiskt sätt utforskas de många sidor av motsatta beteenden som präglar alla människors vardag i någon form, så som ja-nej, rättvis-orättvis och vem som får bestämma. Publiken dras in i en värld som inte bara är svart eller vit utan i en värld där livet är klurigare än så…
Motsatser har skapats utifrån barns tankar, frågor och känslor om de motsatser som präglar deras vardag på olika sätt. Föreställning har en härlig blandning av finurlighet och humor där två dansare bär med sig det som de behöver i sina färgglada resväskor.

Söndag 26 september kl 14, Kulturpunkten
Rekommenderad för 3-5 år. Hämta fribiljett på Kulturpunkten.
www.embladans.se/forestallning/motsater

CORONA-INFORMATION!
Kulturpunkten följer utvecklingen av pandemin med rådande restriktioner och rekommendationer, samt vidtar nödvändiga åtgärder för att kunna genomföra planerade arrangemang. Håll dig uppdaterad via Kulturpunktens Facebook och kommunens webbsida kring vad som gäller. OBS! Arrangemang kan komma att ställas in eller skjutas fram med kort varsel.

Du är alltid välkommen att höra av dig om du har frågor eller funderingar. Vänd dig till respektive arrangör för information kring de arrangemang som inte arrangeras av Bromölla kommun.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Sep
Söndag 26 sep 2021 14:00 - 16:00 Kulturpunkten

Kontaktinformation

Arrangör
Bromölla kommun och ABF

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Skånes officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Varför boka med oss?

  • Officiella bokningssajten
  • Bästa-pris-garanti
  • Störst utbud
  • Säker betalning online
  • Inga bokningsavgifter
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-5616.cbischannel-306.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails